Taxaties

Betrouwbaar taxatierapport, gegarandeerd!

Riant - Wonen is gevestigd in Deurne en heeft de specialisten op het gebied van woningtaxaties in huis. Alhoewel…. onze woningtaxatie specialisten zijn meestal op pad om woningen te taxeren!

Riant - Wonen kenmerkt zich door de inzet van een klantgericht en flexibel team van specialisten. Onze persoonlijke benadering en moderne werkwijze maken dat u zich echt klant zult voelen. Dit gevoel in combinatie met de garantie die wij geven op de kwaliteit, betekent voor u dat u op een snelle, plezierige manier kunt beschikken over een taxatie die door elke bank wordt geaccepteerd.

Wij verzorgen taxaties (NHG, NWWI) voor uw woning gelegen in Zuidoost-Brabant binnen een straal van 20km hemelsbreed vanuit onze kantoorvestiging.

Kwaliteitsgarantie

Het NWWI heeft objectieve, betrouwbare taxatieproducten ontwikkeld. Taxateurs die aangesloten zijn bij het NWWI werken volgens een gestandaardiseerde methode. Alle uitgevoerde taxaties worden in een centrale database geregistreerd. Het NWWI controleert zowel de taxateurs als de taxaties zelf. Daarmee is de kwaliteit van een taxatie met het NWWI-keurmerk gegarandeerd.

Toegangseisen

Om deel te nemen aan het NWWI moeten taxateurs aan strenge eisen voldoen. De toegangseisen bestaan uit certificering door een kwaliteitsregister - VastgoedCert of SCVM - en lidmaatschap van een brancheorganisatie, NVM, RVT, VBO of VastgoedPro. Daarnaast hanteert het NWWI enkele aanvullende voorwaarden:

  • De taxateur dient in het bezit te zijn van een geldige beroepsaansprakelijkheidsverzekering, afgesloten bij een erkende verzekeraar;
  • Gaat een persoonlijke relatie aan met het NWWI en dient de aansluitingsvoorwaarden te hebben geaccepteerd en de aansluitingsovereenkomst te ondertekenen;
  • Dient voortdurend zijn kennisniveau op peil te houden.

Wilt u meer informatie over NWWI? U kunt de website van NWWI bezoeken: www.NWWI.nl