Het bedrijf

Het topsegment: Riant Wonen

B&L Makelaars heeft een nieuw en stijlvol label op de (woning)markt: “Riant - Wonen”.
Het label is met zorg gekozen en vorm gegeven voor de presentatie van de meest in het oog springende woonobjecten in de regio Eindhoven - Venlo, het topsegment van de exclusieve woningmarkt. Het is een betrouwbaar kwaliteitskeurmerk voor de meest verwende huizenkoper. Het stijlvolle label, de schitterende presentaties op de website en de huisstijl maken het geheel af.

B&L Makelaars is een modern en zeer representatief makelaarskantoor gevestigd in Deurne. Het makelaarskantoor heeft in de loop van de jaren diverse specialismen ontwikkeld waardoor het kantoor een zeer goede naam heeft opgebouwd en is daarmee één van de belangrijke spelers op de Deurnese vastgoedmarkt en ver daarbuiten!

Wij / B&L Makelaars bestaat louter uit gepassioneerde medewerkers met een no nonsens mentaliteit. Iedereen heeft zijn eigen specialisatie en samen vormen wij een betrouwbare partner voor iedere opdrachtgever. Wij streven continue naar optimalisering van de dienstverlening, gebruik makend van de meest moderne (communicatie)middelen. Wij zijn u bijzonder graag van dienst!