Gratis en vrijblijvende waardebepaling

Riant – Wonen, de makelaar die weet wat uw woning waard is.

Wij bieden al jaren de service van een gratis waardebepaling. Onontbeerlijk voor mensen die overwegen om hun huis te verkopen. Heel belangrijk om met een makelaar te praten die zeer ervaren en deskundig is, want u wilt werkelijk weten wat de opbrengst zou kunnen zijn én hoe die gerealiseerd kan worden. Riant – Wonen kent de markt als de eigen broekzak! Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden van de markt…vrijblijvend.

Zo'n waardebepaling geeft direct een stuk zekerheid! Hoe gaat dat in zijn werk?

Onze makelaar komt bij u langs en bekijkt uw huis. Nee, u hoeft echt niet meteen te gaan boenen. Wij bespreken gewoon uw woonwensen en lopen met u door de woning. Natuurlijk hebben we ons huiswerk gedaan en onderzoek verricht, maar door het “life” bekijken van uw woning kunnen we een juiste inschatting maken. Alle feitelijke eigenschappen komen aan bod, zoals het aantal vierkante meters, de locatie, het onderhoud maar we bespreken ook de mogelijkheden.. úw mogelijkheden.

Meten is weten!

Omdat wij NVM-makelaar zijn, weten we precies wat vergelijkbare huizen hebben opgebracht en hoelang ze in de verkoop staan of hebben gestaan. Ook de interieurs van verkochte huizen kunnen we bekijken…waar dan ook. Heel bijzondere of exclusieve objecten hebben voor ons geen geheimen. We kennen de meest actuele marktcijfers en wij hebben de beschikking over alle kadastrale, gemeentelijke en juridische gegevens. Maar geen mens en geen woning is hetzelfde. Ons advies is dan ook vooral persoonlijk en gebaseerd op ervaring . Ons voorstel: maak kennis met onze kennis! Vrijblijvend!